Palvelut

Pohjarakentaminen

Kauttamme saatte vuosikymmenten kokemuksella toteutettuna laadukkaat ja kestävät pohjatyöt isoihin ja  pieniin kohteisiin. Toimitamme myös itse tarvitsemamme maa-ainekset kohteeseen. Näin varmistat, että  osa-alueet pelaavat koordinoidusti yhteen ilman ylimääräistä odottelua. 

Ota yhteyttä, niin hoidetaan juuri teidän kohteenne ammattilaisten toimesta alusta loppuun asti valmiiksi.  Meidän hanskat eivät tipu kesken töiden, vaan tarvittaessa olemme töissä vuorokauden ympäri.

Maansiirtotyöt

Toteutamme minkä tahansa maansiirron, maanrakennustyön tai kunnallistekniikan ammattitaidolla  sujuvalla aikataululla toiveidesi mukaisesti.

Maa-ainekset

Kauttamme saatte myös tarvittavat maa-ainekset kuljetettuna työmaalle, jolloin maanrakennuspalvelu on  mahdollisimman kokonaisvaltaista ja sujuvaa. 

Omalta sorakuopalta toimitamme hiekkaa ja soramurskeita. Valmistamme itse myös käyttämämme mullan.  Toimitamme myös muut kiviainekset viipymättä haluttuun kohteeseen.

Soramurskeet

Kalliomurskeet

Hiekka

Kuorikate

Vaihtolavat

Nosturi

Auraus

Lumenajo

Kuljetuspalvelut

Kauttamme saat myös erilaisia kuljetuspalveluita. Toimitamme paikalle luotettavasti ja nopeasti tarvittavat  vaihtolavat, ja lisäksi kalustoomme kuuluu myös kappaletavaranosturi, jolla saa kätevästi nostettua  painaviakin asioita oikealle paikalle.